Pre-ziekte verzuim

 

“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.”

(Confucius)

Beschrijving

Onze huidige maatschappij gaat ‘snel’. De werkdruk is vaak hoog. Een email, een whats’app bericht of een smsje ze vliegen je om de oren. Communicatiemiddelen die per direct de blik op de werkdag totaal kunnen veranderen. Wanneer u het gevoel heeft dat u de werkdruk niet meer aan kan en steeds achter de feiten aan loopt kan dit als een enorme last voelen.

De economische schade als gevolg van ziekteverzuim door bijvoorbeeld een burn-out is ongekend hoog. Als werkgever met een de bedrijfseconomische verantwoordelijkheid is het goed om vroegtijdig te signaleren wie van uw werknemers onder die druk staat. Als werknemer daarentegen wil je het plezier in je werk niet verliezen door de permanente druk die je voelt.

 

Het is dus goed om preventief bezig te zijn met het reguleren van de werkdruk en het constructief voeren van de dialoog tussen werknemer, zijn collega’s en werkgever. MeCuMa kan hier bij ondersteunen. Op individuele basis geven wij handvatten om tot oplossingen te komen maar ook in teamverband weten wij dat bindmiddel te zijn dat het verschil kan maken. Wanneer u of uw werknemer het gevoel heeft dat u de werkdruk niet meer aan kan en steeds achter de feiten aan blijft lopen kan dit als een enorme last voelen. Middels het Doeldiagram helpen wij u stapsgewijs omgaan met de werkdruk zonder uw eigenheid te ontnemen. Probleemeigenaar krijgt handvatten om zelf aan de slag te gaan met een probleem.

 

Missie & Visie

  • FiRe communicatie® vormt de basis van alle producten en diensten van MeCuMa.
    Deze communicatievorm is gebaseerd op drie denkdiagrammen. Wilt u hier meer over weten?
    ...klik hier...

 

Meer informatie:

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Fiet Muris.
Daarvoor kunt u bellen naar nummer 06-25253221 / 046-4350162.

 

Aanmelden:

Voor een informatief eerste gesprek kunt u zich per email aanmelden bij Fiet Muris, info@mecuma.com of telefonisch contact opnemen.

Contactpersoon:
MeCuMa, Fiet Muris - info@mecuma.com
Tel.: 046 - 4350 162
GSM: 06 - 2525 3221

Gesprek lokatie: (Opties)

  • MeCuMa, Nieuwstraat 28, 6171 GS Stein
  • In de werkomgeving.

Gesprek momenten:

In goed onderling overleg

Duur:
variabel

Leraren Register:
n.v.t.

Kosten:
in overleg